Despre autor

In curand...voi veni cu detalii. Avand in vedere ca nu-mi prea place/nu stiu cum sa ma descriu, imi trebuie ceva timp de gandire pentru a fi cat mai oboiectiv.

          Într-un final m-am hotărât să adaug câteva lucruri despre mine. Născut în primăvara lui ’90 da, la câteva luni de la data în care România și-a căpătat libertatea, pot spune că mă confrunt cu o lume care este mai liberă și mai deschisă decât oricând – un adevărat privilegiu. Însă, pentru a mușca cât mai mult din această libertate, ca orice individ ai cărui părinţi îi doresc binele propriei odrasle, am fost înscris la grădiniţă, continuând cu un gimnaziu și liceu. În tot acest timp, familia a avut grijă să-mi ofere o educaţie cât mai bună pentru ca eu să pot privi în ansamblu dar și în detaliu cât mai multe orizonturi.
           În momentul de faţă, student fiind, consider că o mare parte din rolul pe care familia l-a avut în formarea mea s-a încheiat. De aceea cred că posibilitatea de a continua singur drumul ce mi-a fost deschis, reprezintă pentru mine șansa de a-mi dovedi că toate sacrificiile făcute până acum nu au fost în van.
           În altă ordine de idei, am creat acest blog în speranţa că voi cunoaște cât mai mlţi oameni și că îmi voi focaliza gândurile, ce le voi transpune în articole, într-o perspectivă cât mai obiectivă.


P.S. Promit că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, voi adăuga câteva cuvinte despre ceea ce-mi place și ceea ce nu-mi place.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu