marți, 23 martie 2010

A! Care-i problema?


Of... ce greu este sa ai un blog (la inceput). Intalnesc numai si numai probleme iar dupa ce ca nu stiu mare lucru imi bag nasul si ghearele peste tot si mi le prind si atunci sa vezi durere. Realizat doar de cateva zile si deja intampin dificultati ce par mici insa, care imi pricinuiesc mari dureri de cap.
Acum 30 - 40 de minute in urma, am observat ca nu se putea posta comentarii la cel mai recent articol al meu (ideologiile politice) si m-a mancat dosul palmei sa incerc sa fac cumva sa remediez problema si am vrut sa-mi reinstalez vechilu formular de comentarii (caci citind eu "literatura de specialitate" si opiniile mai multor bloggeri ar trebui sa instalez unul mai bun, iar acela se afla aici: www.disqus.com, asa ca am actionat in consecinta), acela pe care ti-l ofera "blogger". Zis si facut insa, am observat cu stupoare ca, facand aceasta "operatiune alfa, beta, omega" am observat cu stupoare ca mi s-au sters comentariile primite de la 3 cititori (unii dintre eu au avut un comentariu dublu astfel avand 5). Iti dai seama primele mele comentarii aparute chiar din a doua zi? Pentru mine acest lucru a insemnat enorm -stiu poate pare penibil pentru cei cu experienta- dar nu si pentru un novice ca mine. Ehe, totusi sa ma resemnez si sa ma gandesc ca acest incident a insemnat pentru mine o lectie ale carei greseli sper ca nu le voi mai repeta.

6 comentarii:

  1. Stai calm , probleme apar mereu :p
    Daca scri lucruri interesante si iti faci putina publicitate n-o sa te mai doara pe tine de 5 comentarii ;)
    Bafta in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bine este sa lasi rubrica de comentarii asa cum este ea. In cazul in care doresti sa ai foarte multe comentarii si sa fii foarte cunoscut in blogosfera, inregistreaza-te pe ZeList. :-?? Iti doresc mult succes pe mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt un mare fan "blogspot" si cred ca cea mai utila platforma de blogging este wordpress... Chiar daca pe blogspot poti schimba mai multe, wordpressul are un design mai placut si nu intampini atatea probleme cu comentariile:)
    Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Daniel Preda : Multumesc pentru incurajari. Da, am observat si au ca am facut o alegere nu tocmai potrivita insa, voi continua pe aceasta platforma atat cat ma vor tine nervii :)

    RăspundețiȘtergere