sâmbătă, 20 martie 2010

Eu si blogurile


Blog, bloguri, bolggeri. Fiindca auzeam foarte des aceste cuvinte mi-am zis in sinea mea in urma cu un an de zile sa imi fac si eu unul, ca de era trendy (nu ca acum nu ar mai fi, insa momentan ma raportez la trecut) iar eu ramaneam in urma. Asa ca intr-o noapte friguroasa de noiembrie (2008) m-am hotarat sa-mi fac un cont pe acest site si odata "infiintat" blogul, sa ma apuc de treaba (sa scriu articole dintre cele mai diverse si variate). Foarte simplu, nu? - gandeam eu in acele momente, dar s-a dovedit ca nu era chiar asa de usor iar dupa numai 3 articole publicate l-am lasat de izbeliste.
Intre timp in luna octombrie a anului 2009 am intrat la facultate si nu-mi trecea prin cap vreun gand sa mai deschid vreodata pagina de blog ce mi se parea ca o creasem cu mult timp in urma. In perioada primului semestru universitar mi-am cunoscut colegii mai bine si am aflat ca printre acestia se aflau si cativa bloggeri infocati. Din curiozitate le-am citit cateva articole care ce-i drept erau destul de pertinente si la subiect, astfel mi-a trezit din nou dorinta de a scrie intr-un jurmnal online.
Asa ca in urma cu vreo doua saptamani printre picaturi (cand aveam timp liber) m-am documentat despre ce inseamna un blog (nu aveam nici cea mai vaga idee cu ce se manca asa ceva, poate acesta fiind si motivul pentru care am dat-o in bara cu primul) am cautat comparatii dintre "wordpress" si "blogger" pentru a vedea care este mai bun si intr-un final m-am decis sa raman fidel celui din urma. Astazi 20 martie 2010 (in sfarsit) am aruncat o ultima privire vechiului blog - mi-am luat la revedere de la el - apoi am decis sa-l sterg dar nici contul nu l-am pastrat. Asa ca acum am inceput totul de la zero si sper ca de data aceasta sa am timp si o imaginatie bogata pentru a scrie articole care sa incante ochii dar si inima viitorilor mei cititori.

5 comentarii:

  1. Bine ai venit si succes in blogging! :)
    Ce zici de un link exchange .. deocmdata vad ca un ai blogroll , dar daca ai de gand sa iti faci sa ma anunti , si daca doresti sa ma adaugi si tu , iar eu voi face la fel. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt vad ca ai , sunt cam distrata! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru incurajari

    RăspundețiȘtergere
  4. In cazul in care vrei sa faci schimb de link sa ma anunti pe http://blacksoundzone.wordpress.com . Eu o sa te adaug chiar acum. Multa bafta pe mai departe !

    RăspundețiȘtergere