joi, 9 februarie 2012

Domn’e, avem guvern!

Sursa fotografiei: www.observatorcultural.ro
     PDL poate dormi liniștit la noapte, cabinetul Ungureanu a primit votul de-ncredere din partea Parlamentului. Să vedem ce va face această mărie cu noua sa pălărie. Sincer să fiu mă așteptam ca astăzi, în Plen, să fie un circ mai mare ca reprezentaţia Saltimbanco a Cirque du Soleil. Cu toate acestea, surprize au fost, dar de altă natură: amabilitatea prea făţișă a lui Ponta.
        În orice caz, atât demiterea și investirea unui guvern cu oameni noi/proaspeţi care nu au mai avut până acum o viaţă politică foarte pregnantă, dar cu o „experienţă” în spate destul de bună pentru a lua-n mâini hăţurile ministerelor, reprezintă pentru PDL un plus de imagine. Sau cel puţin așa gândesc ei.
      Legat de intervenţia lui Ponta, cam același gând a avut și acesta: să arate alegătorilor că în frunte cu el, USL sprijină proiectele într-adevăr importante și legale – doar guvernul să vrea să aibă idei bune.

Un comentariu:

  1. Nu stiu ce plus de imagine au oamenii atata timp cat insusi prim-ministru a facut o neregula find in acelasi timp politician si sef la SIE.

    RăspundețiȘtergere